Οι υπηρεσίες μας στο πλευρό της επιχείρησής σας

Το Canter είναι όπως εσείς: διακρίνεται για την υψηλή του αξιοπιστία. Παρόλ' αυτά, σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια βλάβη, βρίσκονται δίπλα σας, στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, σημεία εξυπηρέτησης που προσφέρουν 24ωρη οδική βοήθεια. Επτά ημέρες την εβδομάδα, με συντονισμό από τις τοπικές γραμμές εξυπηρέτησης πελατών, για μέγιστη κινητικότητα.


Δίκτυο διανομής

 

Το Canter προσφέρεται σε 32 ευρωπαϊκές χώρες μέσω του δικτύου διανομής της FUSO (σε συνεργασία με το δίκτυο διανομής επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes-Benz). Περισσότερα από 800 σημεία εξυπηρέτησης είναι έτοιμα να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και να φροντίσουν για τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών.

 

Ersatzteil eines FUSO Canter

Δίκτυο εξυπηρέτησης FUSO

Δίκτυο Mitsubishi:

Βέλγιο, Ιρλανδία, Πορτογαλία

 

Οργανισμός Mercedes-Benz:

Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Νορβηγία, Αυστρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σουηδία, Ελβετία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρος

 

Οι μετακινήσεις σας είναι η βασική μας προτεραιότητα

 

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι μετακινήσεις σας. Χρειάζεστε υποστήριξη για να διατηρείτε την κινητικότητά σας; Τα συνεργεία μας σας προσφέρουν τις παρακάτω τυποποιημένες υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη:

 

  • Διαφάνεια στην τιμολόγηση για όλες τις εργασίες που εκτελούνται για εσάς.
  • Ζητούμε την έγκρισή σας πριν την εκτέλεση των όποιων πρόσθετων εργασιών.
  • Βοήθεια όλο το 24ωρο.Η εξυπηρέτηση έκτακτης ανάγκης για το Canter. Γραμμή εξυπηρέτησης 211 211 15 96 *

 

Για κλήσεις από το εξωτερικό 211 211 15 96*

* Ισχύουν οι συνήθεις χρεώσεις του παρόχου τηλεφωνίας

 

Στα καινούρια Canter, οι εργασίες συντήρησης πρέπει να πραγματοποιούνται κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή τουλάχιστον μία φορά το έτος (ανάλογα με το ποιο από τα δύο προηγηθεί).Χάρη στην επαγγελματική συντήρηση με γνήσια ανταλλακτικά FUSO σε προσιτή τιμή, αρκεί μια επίσκεψη στο συνεργείο, για να διατηρήσετε το Canter σας σε τέλεια φόρμα. Εκεί, το FUSO σας υποβάλλεται σε ενδελεχή έλεγχο. Οι απαραίτητες επισκευές γίνονται στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

 

3ετής εγγύηση κατασκευαστή

 

Το Canter είναι στιβαρό και αντέχει στο χρόνο. Χάρη στην καταφορητική βαφή με καθοδική εμβάπτιση της καμπίνας οδηγού, την επίστρωση με σκόνη του πλαισίου, καθώς και την υψηλής ποιότητας αντιδιαβρωτική προστασία των κοιλοτήτων, προστατεύεται από τη διάβρωση πολύ αποτελεσματικά και για μεγάλη διάρκεια. Γι' αυτό, προσφέρουμε για τα καινούρια οχήματα μια εγγύηση που είναι μοναδική στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό:

 

  • 3ετής εγγύηση καινούριου οχήματος
  • Ή μέχρι 100.000 km
  • Για όλα τα Canter από 3,5 t έως 8,55 t
  • Για σασί, σύστημα μετάδοσης κίνησης και εργοστασιακά εξαρτήματα

 

Κατά τον πρώτο χρόνο, η εγγύηση καινούριου οχήματος παρέχεται ανεξάρτητα από τη χιλιομετρική απόσταση. Στο βιβλιάριο σέρβις του οχήματος αναφέρονται οι εξαιρέσεις στους όρους εγγύησης.

 

 

Logo 3 Jahre Herstellergarantie FUSO