Γνήσια ανταλλακτικά

Τα γνήσια ανταλλακτικά FUSO βασίζονται στην πλούσια εμπειρία μας και κατασκευάζονται με ακρίβεια από επιλεγμένα υλικά. Επιπλέον, καλύπτουν τις απαιτήσεις όλων των λειτουργιών του οχήματος. Χρησιμοποιώντας Γνήσια Ανταλλακτικά FUSO μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα του service μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτή η ποιότητα σας ανταμείβει και συμβάλλει στην ασφάλεια και την οικονομία του οχήματός σας. Η διάρκεια ζωής και η άριστη εφαρμογή των ανταλλακτικών αυξάνουν τη διαθεσιμότητα χρήσης του οχήματος και την αξία μεταπώλησης. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Αποθήκη στο Hatten της Γαλλίας και όλες οι συνδεδεμένες, τοπικές αποθήκες ανταλλακτικών στην Ευρώπη φροντίζουν για την υψηλή διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών.

 

Erläuterung zu den Mitsubishi FUSO Genuine Parts

 

 

Τα πλεονεκτήματα των Γνήσιων Ανταλλακτικών FUSO

Φίλτρο αέρα
Τα φίλτρα αέρα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην παροχή καθαρότερου και επαρκούς αέρα για τους θαλάμους καύσης του κινητήρα, απομακρύνοντας
Μάθετε περισσότερα

Γνήσια φίλτρα αέρα FUSO

FUSO Original LuftfilterΤα φίλτρα αέρα της FUSO κατασκευάζονται από θερμοσκληρυνόμενη κόλλα και εντυπωσιάζουν με την εξαιρετική στεγανότητά τους. Τα στεγανοποιητικά λάστιχα των φίλτρων κατασκευάζονται από υψηλής αντοχής καουτσούκ ανθεκτικό στο λάδι, χάρη στο οποίο διατηρούν την ελαστικότητά τους και προσφέρουν αξιόπιστη στεγανοποίηση. Τα φίλτρα είναι λιγότερο ευαίσθητα, καθώς περιέχουν ένα ισχυρότερο εποξείδιο σε σύγκριση με τα κοινά φίλτρα αέρα, το οποίο στεγνώνει στον αέρα. Οι βλαβερές ακαθαρσίες που αναμειγνύονται με το λάδι κινητήρα επιταχύνουν την παλαίωση του λαδιού και τη φθορά. Τα φίλτρα αέρα FUSO ελέγχονται ενδελεχώς ως προς την αποτελεσματικότητα και την αντοχή τους και συμβάλλουν στην παράταση της διάρκειας ζωής των κινητήρων, καθώς και στη βελτίωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Πλεονεκτήματα των γνήσιων φίλτρων αέρα FUSO:

  • Ειδικά σχεδιασμένα για την αύξηση της απόδοσης των κινητήρων FUSO
  • Ειδικά προσαρμοσμένα στις υψηλές απαιτήσεις ισχύος του κάθε κινητήρα
  • Εκτενώς δοκιμασμένα υλικά φιλτραρίσματος ειδικής σχεδίασης, για καλύτερη απόδοση
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής κινητήρα και βελτιωμένη αποδοτικότητα καυσίμου
  • Μακροπρόθεσμα καλύτερη απόδοση κόστους

Φίλτρο καυσίμου
Τα φίλτρα καυσίμου καθαρίζουν το καύσιμο προτού καταλήξει στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου, παγιδεύοντας ακαθαρσίες όπως υπολείμματα βαφής, ρύπους και σωματίδια σκουριάς, που προκαλούνται λόγω υγρασίας στο ρεζερβουάρ καυσίμου.
Μάθετε περισσότερα

Γνήσια φίλτρα καυσίμου FUSO

FUSO Original KraftstofffilterΤα γνήσια φίλτρα καυσίμου FUSO καθαρίζουν το καύσιμο προτού καταλήξει στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου. Έτσι, απομακρύνοντας αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες, αποτρέπουν τη γρήγορη φθορά και την πρόκληση ζημιάς στην αντλία καυσίμου ή τις βαλβίδες ψεκασμού. Είναι πολύ πιο ανθεκτικά σε διαρροές, καθώς κατασκευάζονται με θερμοσκληρυνόμενη κόλλα και συνεπώς προσφέρουν υψηλότερη απόδοση συγκριτικά με τις απομιμήσεις. Αν και άλλες μάρκες της αγοράς μπορεί να έχουν χαμηλότερη αρχική τιμή, μακροπρόθεσμα αποδεικνύονται πιο ακριβά, λόγω της μικρότερης διάρκεια ζωής και τα μικρότερα διαστήματα συντήρησης.

VΠλεονεκτήματα των γνήσιων φίλτρων καυσίμου FUSO:

  • Εκτενείς δοκιμές για τη σταθερή απόδοση
  • Βουλώνουν λιγότερο εύκολα από τα φίλτρα άλλων εταιρειών
  • Μακροπρόθεσμα καλύτερη απόδοση κόστους

Φίλτρο λαδιού
Τα φίλτρα λαδιού παγιδεύουν τις ακαθαρσίες του λαδιού κινητήρα, αποτρέποντας την υποβάθμιση του λαδιού και διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του κινητήρα.
Σετ φερμουίτ φρένων
Τα φερμουίτ φρένων αποτελούν βασικό στοιχείο του συστήματος φρένων, γι' αυτό δοκιμάζονται εκτενώς όσον αφορά στην αντοχή στη θερμοκρασία, στην απόδοση και την ανθεκτικότητα.
Δίσκος συμπλέκτη
Οι δίσκοι συμπλεκτών διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη μετάδοση ή τη διακοπή της μετάδοσης ισχύος από τον κινητήρα προς το κιβώτιο ταχυτήτων κατά την εκκίνηση, την επιτάχυνση, την επιβράδυνση ή την ακινητοποίηση του οχήματος.
Σούστα
Οι σούστες μειώνουν τους κραδασμούς, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες, συμβάλλοντας στη μεγάλη διάρκεια ζωής του οχήματος και στα αντίστοιχα επίπεδα οδηγικής άνεσης.
Ρουλεμάν άξονα
Τα ρουλεμάν αξόνων επιτελούν σημαντικές λειτουργίες, ελέγχοντας τη γωνία του συστήματος μετάδοσης κίνησης του οχήματος κατά την επιτάχυνση και την πέδηση και μειώνοντας τους κραδασμούς του κινητήρα, ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη οδηγική άνεση.