Λυπούμαστε. Δεν βρήκαμε κάτι.

  • ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΥΣΗΜΑ. ΤΟ FUSO CANTER ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ ΤΗΣ SCHELLHEIMER GMBH.

Η SCHELLHEIMER GARDEN- AND LANDSCAPING GMBH ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ. ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ FUSO CANTER ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.

Πίσω από τη μινιμαλιστική γερμανική σύντμηση «GaLaBau» κρύβεται ένας πολυποίκιλος βιομηχανικός κλάδος. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο χαρτοφυλάκιο της Schellheimer GmbH από το Wilpoldsried κοντά στην πόλη Kempten της Γερμανίας, το αντιλαμβάνεται εύκολα. Ο διευθύνων σύμβουλος Lars Schellheimer και η ομάδα του γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει σχεδιασμός και διαμόρφωση κήπων. Είναι εξοικειωμένοι με όλα τα είδη φυτών, είναι ειδικοί στη φροντίδα τους και τα χρησιμοποιούν όχι μόνο για να καλύψουν με πράσινο κήπους ή πάρκα, αλλά και στέγες ή προσόψεις. Στις υπηρεσίες που παρέχουν συγκαταλέγοναται μεταξύ άλλων η διάνοιξη μονοπατιών, η τοποθέτηση φραχτών, η εγκατάσταση φωτισμού, ακόμη και η δημιουργία μικρών λιμνών και φυσικών πισίνων.

Η ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!
Lars Schellheimer, Διευθύνων Σύμβουλος Της Schellheimer GmbH

ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ

Οι πολύπλευροι επαγγελματίες χρειάζονται ένα εξίσου πολύπλευρο όχημα για τις μεταφορές τους. Το FUSO Canter τους ταιριάζει γάντι, καθώς ως γνήσιο «φυσικό ταλέντο» μπορεί με την κατάλληλη διαμόρφωση να αξιοποιηθεί για όλες τις χρήσεις στον τομέα της κηποτεχνίας και της αρχιτεκτονικής τοπίου. Χάρη στην πρακτική του σχεδίαση, τη μεγάλη χωρητικότητα, την ευκολία στους ελιγμούς, τις τρεις ισχυρές παραλλαγές κινητήρα, τον άνετο χειρισμό και οδήγηση που θυμίζει Ι.Χ., τη μεγάλη γκάμα υπερκατασκευών και την κορυφαία εξυπηρέτηση, προσφέρει ένα ελκυστικό συνολικό πακέτο. Όλα τα παραπάνω κάνουν το Canter μια πολύ οικονομική λύση για έναν βιομηχανικό κλάδο, στον οποίο οι μεταφορές παίζουν σημαντικό ρόλο ενώ ταυτόχρονα αποτελούν έναν παράγοντα κόστους που πρέπει να συνυπολογίζεται.

Οι δυνατότητες του FUSO Canter έχουν πείσει τον Lars Schellheimer, ο οποίος ανήκει στη δεύτερη γενιά που διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση: «Η απλή συντήρηση μας ενθουσιάζει εδώ και δεκαετίες. Η απόφαση να τοποθετηθεί ανακλινόμενη καμπίνα σε ένα μικρό φορτηγό είναι πρωτοποριακή κατά τη γνώμη μου. Εξαιρετική σκέψη!» Το πρώτο φορτηγό 3,5 τόνων του στόλου κέρδισε, προφανώς, τις εντυπώσεις. Η ανακλινόμενη καμπίνα του, που δεν ήταν αυτονόητη για τα μικρότερα φορτηγά εκείνη την εποχή, επέτρεπε να γεμίζει κανείς το λάδι του κινητήρα ή το υγρό των φρένων εύκολα και χωρίς προβλήματα μόνος του.

ΤΟ FUSO CANTER ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Σήμερα, κυκλοφορούν στους δρόμους έξι FUSO Canter με δυνατότητα τρίπλευρης ανατροπής βαμμένα στο έντονο πράσινο χρώμα της Schellheimer GmbH. Ο Lars Schellheimer βασίζεται στο μεγάλο ωφέλιμο φορτίο του στιβαρού Canter 7,5 τόνων για τα τρέχοντα οχήματά του, κυρίως λόγω του χαρτοφυλακίου εργασιών που ο ειδικός σε θέματα κηποτεχνίας και αρχιτεκτονικής τοπίου εμπλουτίζει συνεχώς μαζί με την ομάδα του. Καθιστά δυνατή τη ρυμούλκηση βαρέων ρυμουλκούμενων: «Αν μπορούμε να φορτώσουμε χύδην υλικά από την αποθήκη μας στο πρώτο δρομολόγιο προς το εργοτάξιο το πρωί, κερδίζουμε χρόνο και χρήμα. Το ίδιο ισχύει και για την τελευταία ανασκαφή της ημέρας».

Με τις πέντε κατηγορίες βάρους από 3,5 έως 8,55 τόνων που διαθέτει, το Canter καλύπτει τέλεια τα ελαφρά φορτία που απαιτούνται για τις εργασίες κηποτεχνίας και αρχιτεκτονικής τοπίου. Είναι η πρώτη επιλογή για τις περιπτώσεις όπου τα βαν είναι πολύ μικρά και τα βαρέα φορτηγά πολύ μεγάλα.

Παρόλο που οι οδηγοί Canter της Schellheimer πρέπει να έχουν άδεια οδήγησης φορτηγού κατηγορίας C1E λόγω του πρόσθετου ωφέλιμου φορτίου, το FUSO Canter 3,5 τόνων έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές σε πολλές εταιρείες του κλάδου της κηποτεχνίας και της αρχιτεκτονικής τοπίου. Για τα οχήματα με επιτρεπόμενο μικτό βάρος έως 3,5t, είναι απαραίτητο το δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Β ενώ αν προστεθεί η κατηγορία BE, είναι δυνατή ακόμη και η προσάρτηση ρυμουλκούμενου έως 3,5t (επιτρεπόμενο μικτό βάρος).

Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FUSO CANTER

Ο Lars Schellheimer ακούει συχνά τους εργαζομένους του να λένε ότι το FUSO Canter είναι τόσο άνετο στην οδήγηση όσο ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, ακόμη και στην έκδοση των 7,5 τόνων. Το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DUONIC® 2.0 με έξι σχέσεις κάνει την οδήγηση ακόμα πιο άνετη και εύκολη. Στα παραπάνω προστίθεται ο αποδοτικός και φιλικός προς το περιβάλλον κινητήρας, ο οποίος μεταφέρει το Canter γρήγορα από το ένα εργοτάξιο στο άλλο. Ανάλογα με τη χωρητικότητα, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής 130 ίππων, 150 ίππων ή 175 ίππων. Όλες οι παραλλαγές κινητήρα συμπληρώνονται από το φίλτρο σωματιδίων ντίζελ κλειστού τύπου που δεν χρειάζεται συντήρηση. Η αυτόματη αναγέννηση του φίλτρου σωματιδίων λειτουργεί αξιόπιστα, κάτι που οι εργαζόμενοι της Schellheimer που οδηγούν το Canter μπορούν να επιβεβαιώσουν από την εμπειρία τους.

Τα φορτηγά 7,5 τόνων του στόλου της Schellheimer διαθέτουν την καμπίνα Comfort με πλάτος δύο μέτρων. Όσοι θέλουν ακόμη μικρότερες διαστάσεις μπορούν να διαμορφώσουν τα Canter 3,5t και 6t με τη στενή, μονή καμπίνα της οποίας το πλάτος δεν ξεπερνά τα 1,7 μέτρα. Εάν δεν σας ικανοποιούν οι δύο παραπάνω επιλογές, επειδή προτιμάτε να μεταφέρετε υλικό και προσωπικό ταυτόχρονα, το Canter 3,5t ή 7,5t με διπλή καμπίνα Comfort και έξι ή επτά θέσεις αντίστοιχα θα σας βολέψει σίγουρα.

Το FUSO Canter δεν είναι ευρύχωρο μόνο σε πλάτος, αλλά και σε μήκος. Έξι μεταξόνια, ανάλογα με τη χωρητικότητα, μεταξύ 2.500 mm και 4.750 mm προσφέρουν πολλές δυνατότητες συνδυασμών. Οι αντίστοιχες υπερκαστασκεύες καρότσας ή ανατρεπόμενου οχήματος, οι κλασσικές επιλογές για την κηποτεχνία και την αρχιτεκτονική τοπίου, διατίθενται άμεσα και απευθείας από το εργοστάσιο. Στη λίστα των επιλογών για το Canter, περιλαμβάνεται η διεπαφή 24-volt και οι δυναμολήπτες για την κίνηση υδραυλικών αντλιών ή συμπιεστών. Περαιτέρω εξατομικευμένες προσαρμογές, όπως είναι για παράδειγμα η προσθήκη σκίαστρου ή μια πρακτική εργαλειοθήκη για εξοπλισμό και εργαλεία, είναι δυνατές.

ΜΕ ΤΟ CANTER ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ο Lars Schellheimer δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι δυνατότητες διαμόρφωσης του Canter εξατομικεύονται σε τόσο μεγάλο βαθμό: «Χαιρόμαστε πολύ που μπορούμε να προσαρμόσουμε τα οχήματα στις ανάγκες μας. Έχοντας όμως τόσες πολλές παραλλαγές στη διάθεσή μας, χρειαζόμαστε κάποιον που να μπορεί να μας δώσει εξειδικευμένες συμβουλές. Ευτυχώς, οι συνεργάτες της Mercedes-Benz είναι πάντα εκεί να μας βοηθήσουν». Οι εργαζόμενοι του συνεργάτη πωλήσεων της Mercedes-Benz Autohaus Allgäu GmbH & Co. KG στο Kempten δεν κάνουν μόνο εξαιρετική δουλειά στην παροχή συμβουλών πριν από την αγορά ή τη μίσθωση, αλλά και το τμήμα εξυπηρέτησης μετά την πώληση έχει πείσει τον επιχειρηματία του κλάδου κηποτεχνίας και αρχιτεκτονικής τοπίου.& Φροντίσαμε το ωράριο λειτουργίας του συνεργείου του αρμόδιου υποκαταστήματος να είναι πολύ βολικό για τον πελάτη ώστε να μπορεί να συνδυάζεται εύκολα με το ωράριο της επιχείρησής του. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση της Mercedes-Benz. Το υποκατάστημα που μας εξυπηρετεί είναι ανοιχτό μέχρι τις 10 μ.μ. τις καθημερινές και μέχρι τις 4 μ.μ. τα Σάββατα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς, αφού συνήθως τα οχήματά μας είναι ελεύθερα από το απόγευμα της Παρασκευής και μετά», δηλώνει ο Lars Schellheimer.