Λυπούμαστε. Δεν βρήκαμε κάτι.

  • ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ CANTER.
    ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.

    Όχημα, τεχνολογία, εργαζόμενοι

logo

ΖΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ CANTER.

  • All
  • eCanter
  • FUSO
  • Το Canter εν δράσει

ΣΕ ΣΕΙΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Η FUSO ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ eCANTER.

“Αυτή η ημέρα σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Mitsubishi FUSO Truck Europe. Καθώς σήμερα ξεκινά η σειριακή παραγωγή του eCanter επόμενης γενιάς”, ανακοίνωσε ο Arne Barden, Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi FUSO Truck Europe (MFTE), με υπερηφάνεια μπροστά σε περισσότερους από 100 καλεσμένους από την πολιτική, τις επιχειρήσεις και τον Τύπο.

eCanter

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. Η FUSO EUROPE ΚΑΙ ΤΟ CANTER ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

Χάρη στη FUSO Europe, η ίδια η μάρκα και το Canter απέκτησαν ένα νέο δίκτυο διανομής στη Γερμανία πριν από 20 χρόνια ως μέρος της Daimler Trucks. Ο Erk Roennefarth, ο σημερινός Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος Μάρκετινγκ & Διαχείρισης Προϊόντος εργάζεται στην εταιρεία από τότε και όλο και κάτι γνωρίζει για τα «εξωτικά» προϊόντα, την καινοτομία και τη λατρεία για το Canter.

FUSO

ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΥΣΗΜΑ. ΤΟ FUSO CANTER ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ ΤΗΣ SCHELLHEIMER GMBH.

Η SCHELLHEIMER GARDEN- AND LANDSCAPING GMBH ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ. Οι επαγγελματίες κηποτεχνίας και αρχιτεκτονικής τοπίου βασίζονται στο FUSO CANTER για κάθε είδους μεταφορά.

Το Canter εν δράσει

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΡΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ eCANTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ DHL, DB SCHENKER, RHENUS ΚΑΙ DACHSER.

Τα πρώτα αμιγώς ηλεκτροκίνητα FUSO eCANTER μαζικής παραγωγής που κυκλοφορούν στους δρόμους της Ευρώπης, χρησιμοποιούνται πλέον από τους κολοσσούς της εφοδιαστικής DHL, DB Schenker, Rhenus και Dachser

eCanter
FUSO
Το Canter εν δράσει

ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑΣ. ΤΟ FUSO eCANTER ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΩΣ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ HEINEKEN.

Ένα πλήρως ηλεκτρικό FUSO eCanter με ειδική διαμόρφωση βυτιοφόρου οχήματος παραδίδει μπίρα από το Βερολίνο στο Άμστερνταμ με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων και ελάχιστη ηχορύπανση.

eCanter
Το Canter εν δράσει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ. Η POSTNL ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ FUSO eCANTER ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.

Η POSTNL υλοποιεί την ιδανική παραλλαγή των διανομών εντός πόλης με το πλήρως ηλεκτρικό FUSO eCanter: μηδενικές εκπομπές καυσαερίων και αθόρυβα.

eCanter
Το Canter εν δράσει

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΑΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ FUSO CANTER.

Η συντήρηση και η φροντίδα των δημόσιων χώρων της πόλης αποτελεί αρμοδιότητα της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κωνστάντζας (TBK). Στο δυναμικό της δημοτικής υπηρεσίας συγκαταλέγεται και ένας αριθμός FUSO Canter.

Το Canter εν δράσει