Λυπούμαστε. Δεν βρήκαμε κάτι.

 • Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ FUSO.
  ΕΤΟΙΜH ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

  Προσφορά ασφάλισης

logo

ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ. Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ FUSO.

ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Η FUSO ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ασφάλισης φορτηγού¹ είναι αξιόπιστο – όπως ακριβώς και το FUSO Canter. Σε συνεργασία με την KRAVAG-LOGISTIC Versicherungs-AG, ο όμιλος Daimler Truck Financial Services Group παρέχει ευνοϊκούς όρους, ολοκληρωμένες παροχές και ασφάλιστρα που υπολογίζονται με βάση τον τρόπο χρήσης του FUSO Canter.

Για τον υπολογισμό των ασφαλίστρων λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα είδη χρήσης: ¹

 • Ίδιες μεταφορές
 • Μεταφορά εμπορευμάτων

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

 • Οι πελάτες επωφελούνται από την ισχύουσα κλίμακα συστήματος bonus-malus στην οποία υπάγονται κατά τη σύναψη του συμβολαίου.
 • Ελκυστικό ακόμη και αν δεν υπάγεστε σε κάποια κλίμακα bonus-malus: ειδική κατάταξη κατά την έναρξη του συμβολαίου στην κλίμακα bonus-malus 2 (SF 2).
 • Σε περίπτωση αποζημίωσης, οι πελάτες μας δικαιούνται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εφόσον οι επισκευές πραγματοποιούνται από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο τους.

¹ Εταιρεία ασφάλισης: KRAVAG-LOGISTIC Versicherungs-AG, με τη μεσολάβηση του ομίλου Daimler Truck Financial Services Group. Ισχύουν οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις ασφάλισης. Δεν ισχύει για τα ενοικιαζόμενα οχήματα και τα αυτοκινούμενα ενοικιαζόμενα οχήματα.

 • ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ.
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ FUSO.

  Εμείς στον όμιλο Daimler Truck Financial Services Group κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και προσφέρουμε ενδιαφέρουσες εναλλακτικές λύσεις για την αγορά του FUSO Canter με μετρητά. Οι αντιπρόσωποι της FUSO παρέχουν στους πελάτες μας αναλυτικές συμβουλές σχετικά με τα διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα και εξατομικευμένες προσφορές.

 • ΜΙΣΟ ΝΟΙΚΙ.
  ΤΟ LEASING ΤΗΣ FUSO.

  O Όμιλος Daimler Truck Financial Services προσφέρει ελκυστικές λύσεις leasing για την οικονομική αγορά ενός καινούργιου FUSO Canter πλήρως προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας. Παρέχουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες προσφορές μίσθωσης από τον αντιπρόσωπο της FUSO.