Mann montiert einen FUSO Canter

 

 

Γνήσια αξεσουάρ FUSO

Γνήσια αξεσουάρ FUSO. Για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας

 

Εξοπλίστε το Canter σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας: με μια πληθώρα δυνατοτήτων για περισσότερη άνεση, περισσότερη ασφάλεια και αυξημένη οδηγική απόλαυση.

 

 

FUSO Originalzubehör FUSO Originalzubehör FUSO Originalzubehör FUSO Originalzubehör

Γνήσια αξεσουάρ FUSO και λύσεις εκ των υστέρων τοποθέτησης για το Canter TF

Εδώ θα βρείτε γνήσια αξεσουάρ και λύσεις εκ των υστέρων τοποθέτησης για το Canter TF, που σας επιτρέπουν να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την εμφάνιση, την οδηγική άνεση και τη λειτουργικότητα του FUSO Canter. Επικοινωνήστε μαζί μας, εάν χρειαστείτε εξατομικευμένες συμβουλές ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, τα τεχνικά στοιχεία ή τις τιμές.

 Υφασμάτινα πατάκια ποδιών

FUSO Textilfußmatten

Τα υφασμάτινα πατάκια ποδιών FUSO για το FUSO Canter κατασκευάζονται από βελούδο υψηλής ποιότητας και είναι αντιολισθητικά. Καθώς καλύπτουν όλη την περιοχή του δαπέδου, αναβαθμίζουν αισθητά το όχημα.

Λαστιχένια πατάκια ποδιών

FUSO Gummi-Fußmatten

Τα λαστιχένια πατάκια ποδιών FUSO κατασκευάζονται από στιβαρό και ανθεκτικό φυσικό καουτσούκ. Εφαρμόζουν ακριβώς στον χώρο ποδιών του FUSO Canter και μπορούν να τοποθετούνται και να αφαιρούνται εύκολα, για πιο άνετο καθαρισμό.

Καλύμματα καθισμάτων ALCANTA

FUSO Sitzbezüge ALCANTA

Τα καλύμματα καθισμάτων «ALCANTA» της FUSO από σουέντ προσφέρουν κομψή εμφάνιση και προσφέρουν μέγιστη άνεση, χωρίς να εμποδίζουν τις έξυπνες λειτουργίες των καθισμάτων. Τα καλύμματα καθισμάτων της FUSO εφαρμόζουν άψογα στο FUSO Canter και υποστηρίζουν πλήρως τις ειδικές λειτουργίες, όπως το ενσωματωμένο τραπεζάκι του διπλού πτυσσόμενου καθίσματος συνοδού.Καλύμματα καθισμάτων VINYL

FUSO Sitzbezüge VINYL

Τα καλύμματα καθισμάτων «VINYL» της FUSO προσφέρουν τέλεια προστασία του FUSO Canter από τις ακαθαρσίες. Είναι στιβαρά και ανθεκτικά στο λάδι, καθώς και στους λεκέδες. Τα καλύμματα καθισμάτων VINYL της FUSO ενδείκνυνται για χρήσεις σε κλάδους, όπως το εργοτάξιο ή η κατασκευή κήπων.

Αλεξήλια

FUSO Sonnenblenden

Τα αλεξήλια FUSO προστατεύουν απόλυτα την καμπίνα από την πολλή ζέστη, για παράδειγμα, όταν σταθμεύετε το FUSO Canter στον ήλιο.

Κουρτίνα πίσω παρμπρίζ

FUSO Heckscheibenvorhang

Η κουρτίνα FUSO για το πίσω παρμπρίζ προστατεύει την ιδιωτικότητά σας, όταν κάνετε διάλειμμα.Εκτροπέας αέρα

FUSO Windabweiser

Ο εκτροπέας αέρα FUSO επιτρέπει την οδήγηση χωρίς ρεύματα αέρα, ακόμη και με ανοιχτό παράθυρο.

Αεροτομή οροφής και πίσω αεροτομή

FUSO Dach- und Heckspoiler

Η αεροτομή οροφής και πίσω αεροτομή FUSO τοποθετείται πάνω στην οροφή της καμπίνας και ενδείκνυται για κλειστές καρότσες, αφού αποτρέπει τους αεροδυναμικούς θορύβους κατά την οδήγηση και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 5 %.

Λασπωτήρας

FUSO Schmutzabweiser

Οι λασπωτήρες FUSO προστατεύουν το όχημα, τους συνοδηγούς, τα άλλα οχήματα και τους πεζούς από τη λάσπη και τις ακαθαρσίες που εκτινάσσονται από τα ελαστικά.

Εξαρτήματα χρωμίου

FUSO Chromteile

Με τα εξαρτήματα χρωμίου FUSO μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας FUSO Canter εντελώς εξατομικευμένα. Τα εξαρτήματα χρωμίου FUSO συνίστανται σε τρία στοιχεία: μπροστινό κάλυμμα χρωμίου, κάλυμμα άκρων χρωμίου και πλέγμα κάλυψης χρωμίου.Γάντζος ρυμούλκησης

FUSO Abschlepphaken

Ο γάντζος ρυμούλκησης FUSO επιτρέπει ασφαλή ρυμούλκηση οχημάτων και προστατεύει την υπερκατασκευή από γδαρσίματα και ζημιές στο πλαίσιο.

Θερμαινόμενος καθρέφτης

FUSO beheizter Spiegel

Ο θερμαινόμενος καθρέφτης πόρτας FUSO αυξάνει την οδηγική άνεση, βελτιώνοντας την ορατότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ο χειρισμός πραγματοποιείται με τη βοήθεια ενός διακόπτη στο ταμπλό οργάνων.

Μπράτσο εξωτερικού καθρέφτη

FUSO Außenspiegelstrebe

Το μπράτσο καθρέφτη πόρτας FUSO (μεγάλου μήκους) σας προσφέρει καλύτερη ορατότητα κατά τους ελιγμούς με το FUSO Canter.

Σύστημα στερέωσης πίσω τμήματος

FUSO Hinterbaubefestigung

Με το σύστημα στερέωσης πίσω τμήματος της FUSO μπορείτε να τοποθετείτε ή να αντικαθιστάτε γρήγορα και εύκολα υπερκατασκευές στο πλαίσιο του οχήματος. Το σύστημα στερέωσης πίσω τμήματος FUSO καθιστά περιττή τη διάνοιξη οπών στο πλαίσιο. Η επισήμανση για τη στερέωση στην επάνω πλευρά του πλαισίου διευκολύνει την τοποθέτηση του πίσω τμήματος. Διαστάσεις: Βάρος: 6-12 kgΣυμπλέκτης Ceremetalix

FUSO Ceremetalix-Kupplung

Ο συμπλέκτης Ceremetalix της FUSO είναι κατάλληλος για οχήματα στα οποία ο συμπλέκτης υφίσταται υψηλό θερμικό φορτίο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει, για παράδειγμα, κατά τη λειτουργία ρυμούλκησης ή τη χρήση του οχήματος σε εργοτάξια ή για διανομές. Ο συμπλέκτης αυξάνει τη μετάδοση ροπής στρέψης, είναι εξαιρετικά ανθεκτικός και διαθέτει οπή με μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή αντοχή στη θερμότητα και τη φθορά.Σύστημα μετάδοσης άξονα

FUSO Achsenübertragung

Το σύστημα μετάδοσης άξονα FUSO παραδίδεται με διάφορες σχέσεις μετάδοσης και διασφαλίζει βέλτιστη μετάδοση κίνησης, επιτρέποντας την προσαρμογή της σχέσης μετάδοσης άξονα στην εκάστοτε μεταφορική εργασία.Σύστημα μετάδοσης άξονα με μπλοκέ διαφορικό

FUSO Achsenübertragung mit Sperrdifferenzial

Το σύστημα μετάδοσης άξονα FUSO με μπλοκέ διαφορικό παραδίδεται με διάφορες σχέσεις μετάδοσης και διασφαλίζει βέλτιστη μετάδοση κίνησης, επιτρέποντας την προσαρμογή της σχέσης μετάδοσης άξονα στην εκάστοτε μεταφορική εργασία.Επιπλέον, αποτρέπει το σπινάρισμα μεμονωμένων τροχών.Σφαιρική κεφαλή κοτσαδόρου

FUSO Kupplungskugel

Η σφαιρική κεφαλή κοτσαδόρου FUSO επιτρέπει τη ρυμούλκηση με το FUSO Canter.Σύνδεσμος ρυμουλκούμενου (πίσω προφυλακτήρας και ηλεκτρονικό σύστημα)

FUSO Anhängerkupplung

Ο σύνδεσμος ρυμουλκούμενου FUSO περιλαμβάνει δύο εξαρτήματα: τον πίσω προφυλακτήρα και το ηλεκτρονικό σύστημα.Ρεζερβουάρ καυσίμου (100 λίτρα)

FUSO Kraftstofftank mit 100 Litern

Το ρεζερβουάρ καυσίμου FUSO χωρητικότητας 100 λίτρων τοποθετείται στη δεξιά πλευρά του πλαισίου αντί του ρεζερβουάρ χωρητικότητας 70 λίτρων του βασικού εξοπλισμού. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται μεγαλύτερη αυτονομία.

Πρόσθετο ρεζερβουάρ καυσίμου (70 λίτρα)

FUSO Zusatz-Kraftstofftank mit 70 Litern

Το πρόσθετο ρεζερβουάρ καυσίμου FUSO χωρητικότητας 70 λίτρων για τα μοντέλα Canter 7C τοποθετείται δίπλα στο standard ρεζερβουάρ χωρητικότητας 100 λίτρων. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία.Αποστάτης για το ρεζερβουάρ καυσίμου

Distanzstück für den FUSO Kraftstofftank

Ο αποστάτης για το ρεζερβουάρ καυσίμου FUSO ανάμεσα στο πλαίσιο και το ρεζερβουάρ καυσίμου διευκολύνει τη συμπλήρωση καυσίμου από το στόμιο πλήρωσης σε υπερκατασκευές μεγαλύτερου πλάτους.

Καπάκι ρεζερβουάρ καυσίμου με δυνατότητα ασφάλισης

FUSO versperrbarer Tankdeckel

Το καπάκι ρεζερβουάρ καυσίμου FUSO με δυνατότητα ασφάλισης προστατεύει από κλοπή καυσίμων και δολιοφθορά. Είναι αξιόπιστο και παντός καιρού (παραδίδεται με δύο κλειδιά).Διακόπτης απομόνωσης

FUSO Leerschalter

Ο διακόπτης απομόνωσης FUSO υποστηρίζει διάφορες εφαρμογές που βασίζονται εξολοκλήρου στις απαιτήσεις σας. Είναι προσαρμοσμένος στη σχεδίαση, μπορεί να ενσωματωθεί ως οριζόντιος και κάθετος διακόπτης στο ταμπλό οργάνων και υποστηρίζει τάση 12 V.Δυναμολήπτης (20 Kgfm) για άμεσα συνδεδεμένες αντλίες

FUSO Nebenantrieb

Ο δυναμολήπτης FUSO μπορεί να μεταδίδει κίνηση σε άμεσα συνδεδεμένες, τυποποιημένες αντλίες με 4 βίδες (DIN ISO 14). Ο δυναμολήπτης FUSO προσφέρει την τεχνική υποδομή για το ανατρεπόμενο, τον γερανό ή το όχημα ρυμούλκησης. Τοποθετείται στην αριστερή πλευρά του κιβωτίου ταχυτήτων.Σύστημα ελέγχου κινητήρα εκτός της καμπίνας

FUSO Motorsteuerung außerhalb der Kabine

Το σύστημα ελέγχου κινητήρα εκτός της καμπίνας της FUSO επιτρέπει τον έλεγχο του αριθμού στροφών κινητήρα και του αριθμού στροφών του δυναμολήπτη. Αναλαμβάνει τον έλεγχο της λειτουργίας του κινητήρα εκτός της καμπίνας.